15.30 – 16.30 uur

Foodlab: Taste experience

Benieuwd naar hoe smaak werkt? Wil je meer weten over onderzoek naar voeding? Kom langs en leer en ervaar van alles tijdens deze interactieve lezing.

Umami is een van oorsprong Japans woord dat ‘heerlijk’ of ‘hartig’ betekent. Het is één van de vijf basissmaken, samen met zout, zoet, zuur en bitter. Maar waar smaakt umami eigenlijk naar? Kan je proeven zonder te ruiken en hoe wordt je smaak en hongergevoel beïnvloedt door wat je ziet en hoort?

Daarnaast krijg je een kijkje in de keuken van ons onderzoek naar fermentatie. Door Angelic van der Aar en Laurie Mans van het Food Health and Innovation lab (Kenniscentrum Leiden Centre for Applied Bioscience) van de Hogeschool Leiden. Tot stand gekomen in samenwerking met programma Kennisstad.


Details

Locatie(s) Foodlab, Biopartnergebouw 1, J.H. Oortweg 21
Thema Kunde

https://academie71.nl/wp-content/uploads/2024/09/foodlab-800x450.jpg

Gerelateerd


https://academie71.nl/wp-content/uploads/2024/08/gears-5193383_1280-800x450.png
09.00 – 10.30 UUR

Sturen in multistakeholder processen

Procesopgaven zijn ontdekkingstochten: je weet bij de start van de opgave niet (precies) hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

https://academie71.nl/wp-content/uploads/2024/08/pexels-shkrabaanthony-7579174-800x450.jpg
13.30 – 15.00 UUR

Lastige (groeps)gesprekken leiden

Hoe ga je om met groepsdynamieken? Kom langs bij deze workshop en leer effectief te interveniëren.

https://academie71.nl/wp-content/uploads/2024/07/afbeelding-BDTO-800x450.jpg
13.30 – 15.00 UUR

Digitale Toegankelijkheid

Leer hoe je met Word jouw tekst toegankelijk maakt voor iedereen. Heb je moeite met het toegankelijk maken van teksten? Stuur je tekst voor 8 november naar brugman@oegstgeest.nl. Dan behandelen we dit tijdens de workshop.

Favorieten (0)