Inschrijving


 • Hoe schrijf ik me in?
 • Hoe kan ik mijn inschrijving wijzigen?
 • Hoe kan ik me afmelden?
 • Kan ik me aanmelden voor de reservelijst?
 • Ontvang ik een bevestiging van mijn inschrijving?
 • Zijn er kosten verbonden aan de activiteiten/workshops?
 • Wat doen jullie met mijn gegevens?
 • Moet ik mijn leidinggevende toestemming vragen om te kunnen deelnemen?
 • Ik ben een freelancer, mag ik dan ook meedoen?
Hoe schrijf ik me in?
Je kiest een activiteit/workshop. Daar vind je de mogelijkheid om je in te schrijven.
Hoe kan ik mijn inschrijving wijzigen?
Je kunt je inschrijving niet wijzigen. Wat je dan het beste kunt doen is je inschrijving verwijderen, en opnieuw aanmelden. Je hebt als het goed is een bevestigingsmail gekregen van je inschrijving. Daarin vind je de link om je af te melden. Heb je deze mail niet ontvangen of weggegooid? Neem dan contact met ons op via kennisdag@leiden.nl.
Hoe kan ik me afmelden?
Je hebt als het goed is een bevestigingsmail gekregen van je inschrijving. Daarin vind je de link om je af te melden. Doe dit alsjeblieft zodra je dit weet, zodat we jouw plek aan een ander kunnen geven. Het is zonde als er onvoldoende deelnemers voor een activiteit zijn. Je kunt natuurlijk ook altijd iemand anders in jouw plaats regelen. Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen of weggegooid? Neem dan contact met ons op via kennisdag@leiden.nl.
Kan ik me aanmelden voor de reservelijst?
Nee, je kunt je niet inschrijven voor de reservelijst. Bij de activiteit/workshop staat hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Ook zullen we, indien een activiteit/workshop extra wordt ingepland, dit vermelden op de website.
Ontvang ik een bevestiging van mijn inschrijving?
Ja, je ontvangt een mail met de bevestiging van je inschrijving. Mocht dit niet het geval zijn, laat het ons dan weten via kennisdag@leiden.nl.
Zijn er kosten verbonden aan de activiteiten/workshops?
Nee, er zijn voor jou geen kosten aan de inschrijving verbonden. Er is voor een aantal activiteiten/workshops wel kosten gemaakt om het mogelijk te maken. Deze worden per deelnemende gemeente/organisatie verrekend.
Wat doen jullie met mijn gegevens?
 • We draaien per activiteit een lijst uit van de aanmeldingen uit. De organisatoren van de activiteit/workshop waar jij je voor hebt opgegeven gebruiken dit als presentielijst.
 • Na afloop draaien we en overzicht uit van uit welke gemeente/organisatie de aanmelders kwamen, om zo een financiële verdeelsleutel te kunnen toepassen.
 • Na afloop van de Kennisdag verwijderen we jouw gegevens.
Moet ik mijn leidinggevende toestemming vragen om te kunnen deelnemen?
We gaan er vanuit dat je deelname zelf afstemt met je collega’s. Toestemming van je leidinggevende is niet nodig. Ben je extern, overleg dan wel met je leidinggevende of deelname akkoord is.
Ik ben een freelancer, mag ik dan ook meedoen?
Ben je een freelancer, ingehuurd door een van de deelnemende gemeenten/organisaties, overleg dan met je leidinggevende of deelname akkoord is.

Activiteit/workshop


 • Het regent, gaat de Kennisdag wel door?
 • Hoe laat begint de activiteit/workshop en hoe laat is het afgelopen?
 • Is er vervoer tussen de activiteiten/workshops?
 • Wie zijn de workshopleiders/sprekers/rondleiders?
 • Kan ik online aan het programma/workshop meedoen?
 • Worden er foto’s/filmpjes gemaakt?
Het regent, gaat de Kennisdag wel door?
Ja hoor, de activiteiten gaan gewoon door! We verplaatsen de lunch en borrel naar binnen en maken het daar gezellig. Doe je een buitenactiviteit? Zorg dan voor regenkleding en/of een paraplu. Natuurlijk gaan we er vanuit dat je gewoon komt. Het zou heel jammer zijn als collega’s een activiteit organiseren waar onvoldoende deelnemers zijn.
Hoe laat begint de activiteit/workshop en hoe laat is het afgelopen?
Informatie over begin- en eindtijden vind je op de website bij de activiteit/workshop.
Is er vervoer tussen de activiteiten/workshops?
Nee, we hebben geen vervoer geregeld tussen de activiteiten/workshops. Je kunt wel zelf een fiets reserveren via het VSP.
Wie zijn de workshopleiders/sprekers/rondleiders?
Per activiteit/workshops staat aangegeven wie de workshopleider/spreker/rondleider is. We hebben ook een overzichtspagina voor je gemaakt.
Kan ik online aan het programma/workshop meedoen?
Nee, er zijn dit jaar geen online-activiteiten.
Worden er foto’s/filmpjes gemaakt?
Het kan zijn dat er tijdens de activiteit/workshop foto’s of filmpjes worden gemaakt. Als je niet op de foto/film wilt, geef dit dan aan bij de fotograaf (dit kan ook een collega zijn die foto’s of filmpjes maakt!).

Eten en drinken


 • Hoe zit het met koffie en thee?
 • Kan ik lunchen op de Kennisdag?
 • Moet ik me aanmelden voor de lunch?
 • Moet ik me opgeven voor de borrel?
 • Moet ik betalen voor de lunch en/of borrel?
 • Ik ben veganist / heb dieetwensen.
 • Ik kan toch niet naar de lunch en/of borrel komen. Wat moet ik doen?
Hoe zit het met koffie en thee?
Als de activiteit/workshop binnen plaatsvindt is er koffie, thee en water beschikbaar. Buiten zijn er geen voorzieningen. Neem dan zelf iets te drinken mee.
Kan ik lunchen op de Kennisdag?
Er is een lunch beschikbaar. Meld je aan als hier gebruik van wilt maken. De deadline hiervoor is 21 september, daarna is aanmelden niet meer mogelijk. We moeten dan doorgeven op hoeveel mensen we rekenen. Als iemand zich ná de 21ste afmeldt, verschijnt er weer een open plek op de site waar je je voor kunt inschrijven.
Moet ik me aanmelden voor de lunch?
Ja, meld je aan voor de lunch als hier gebruik van wilt maken. De deadline hiervoor is 21 september, daarna is aanmelden niet meer mogelijk. We moeten dan namelijk doorgeven op hoeveel mensen we rekenen. Als iemand zich ná de 21ste afmeldt, verschijnt er weer een open plek op de site waar je je voor kunt inschrijven.
Moet ik me opgeven voor de borrel?
Ja, meld je aan voor de borrel als hier gebruik van wilt maken. De deadline hiervoor is 21 september, daarna is aanmelden niet meer mogelijk. We moeten dan doorgeven op hoeveel mensen we rekenen. ls iemand zich ná de 21ste afmeldt, verschijnt er weer een open plek op de site waar je je voor kunt inschrijven
Moet ik betalen voor de lunch en/of borrel?
Nee, je hoeft niet te betalen. Het is wel fijn als je ons laat weten als je onverhoopt toch niet kunt komen. Dan kunnen we jouw lunch/borrel nog aan iemand anders geven.
Ik ben veganist / heb dieetwensen.
De lunch op de Kennisdag is voor ieder wat wils. We houden rekening met zowel vegetariërs als veganisten. Heb je andere dieetwensen, laat het ons dan weten via kennisdag@leiden.nl.
Ik kan toch niet naar de lunch en/of borrel komen. Wat moet ik doen?
Wat jammer! Je hebt als het goed is een bevestigingsmail gekregen van je inschrijving. Daarin vind je de link om je af te melden. Doe dit alsjeblieft zodra je dit weet, zodat we jouw lunch/borrel aan een ander kunnen geven. Je kunt natuurlijk ook altijd zelf iemand anders in jouw plaats regelen. Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen of weggegooid? Neem dan contact met ons op via kennisdag@leiden.nl.

Locaties


 • Zijn de locaties rolstoeltoegankelijk?
 • Waar kan ik mijn fiets parkeren?
 • Waar kan ik mijn auto parkeren?
Zijn de locaties rolstoeltoegankelijk?
De e-Chopper-tour, Molen De Valk en natuurlijk de fietstochten zijn niet rolstoeltoegankelijk. Twijfel je bij een vermelde locatie? Stuur dan een mail met de locatie naar kennisdag@leiden.nl, dan laten we het je weten.
Waar kan ik mijn fiets parkeren?
Kom je op de fiets naar de Hooglandse Kerk? Parkeer dan bij het Stadhuis of in de Waag.
Waar kan ik mijn auto parkeren?
In de gehele binnenstad geldt vanaf maandag 13 juni: vergunninghouders mogen parkeren op straat, bezoekers moeten in de parkeergarages en op de kortparkeerlocaties parkeren.

Aanbieden activiteit/workshop of hulp


 • Ik wil graag een workshop verzorgen, bij wie kan ik mij aanmelden?
 • Kan ik helpen tijdens de Kennisdag?
Ik wil graag een workshop verzorgen, bij wie kan ik mij aanmelden?
Wat leuk! Je kunt ons bereiken op kennisdag@leiden.nl.
Kan ik helpen tijdens de Kennisdag?
Alle hulp is welkom! Stuur een mail met wanneer je wat kunt doen naar kennisdag@leiden.nl.

Is je vraag niet beantwoord?

We zijn bereikbaar via kennisdag@leiden.nl.

Favorieten (0)