6 november 2023 / 12.30 – 12.50 uur

OpenUp: word de beste versie van jezelf

Een webinar over laagdrempelige toegang tot een erkend psycholoog.

Ons mentaal welzijn heeft een grote impact op hoe we denken, ons voelen en gedragen. Gemeente Leiden wil er zeker van zijn dat jij over de tools beschikt die je hierbij helpen. Tools die je weerbaarder maken en je helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Zowel op emotioneel als mentaal vlak, in privésituaties en op het werk.

Ga in gesprek
Via OpenUp kun je gratis en ongelimiteerd gesprekken voeren met een psycholoog. Na de Sterk in je Werk Week kun je –  als medewerker van de gemeente Leiden –  een online consult inplannen voor elke vraag die je hebt over mentaal welzijn. Het maakt niet uit of dit iets kleins of groots is, werkgerelateerd of privé. En goed om te weten: de psychologen zijn verplicht zich te houden aan de beroeps-ethische code, wat betekent dat alle informatie die je met ze deelt vertrouwelijk wordt behandeld.

Hoe werkt het?
Na afloop van dit webinar weet je wat OpenUp is, wat het aanbod is en waar OpenUp jou bij kan helpen. Zodat je kunt groeien in je rol, mentaal weerbaarder wordt en de beste versie van jezelf kunt zijn. (Inloggen webinar)

 


Details

Doelgroep Iedereen
Locatie(s) Online
Thema Mentaal fit

https://academie71.nl/wp-content/uploads/2023/10/Open-UP-foto2-e1698143799510-800x450.png


Organisator


Favorieten (0)