Het programma staat live!

22 oktober 2023

Een week vol activiteiten en workshops over vitaliteit en je fit voelen, zowel fysiek als mentaal. Meer dan 50 verschillende activiteiten. Dat is de Sterk in je Werk Week.

Programma – 50 verschillende activiteiten

Een kleine greep uit de activiteiten: Solliciteren via AI /  Tips & tricks Outlook / Boulderen / Kickstart plantaardig eten / Financieel fit / Grip in chaos. Schaatser Mark Tuitert en organisatiekundige Ria van Dinteren zijn de keynote sprekers.

Inschrijven

Vanaf maandag 23 oktober staat het programma live. Inschrijven kan vanaf donderdag 26 oktober.

Samenwerking en gastgemeente A&O fonds Gemeenten

Naast ons eigen programma werken we deze week samen met het A&O fonds Gemeenten. Zij organiseren die week de Safari 5-daagse; wij kunnen aan hun programma meedoen. Dinsdag 7 november is de gemeente Leiden gastgemeente en vindt hun programma in Leiden plaats.

Onderdeel van het vitaliteitsprogramma Sterk in je werk

De Sterk in je Werk Week is onderdeel van het vitaliteitsprogramma Sterk in je Werk. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen met een lekker gevoel naar het werk gaat. En goed en gezond thuiswerkt. We organiseren trainingen en workshops, geven tips en advies en bieden de mogelijkheid om vitaliteit in beeld te brengen. Iedereen kan meedoen!

Vragen of meer info?

We zijn bereikbaar via sterkinjewerk@leiden.nl.

Favorieten (0)