Succesvolle Kennisdag: Laat weten wat jij ervan vond!

10 oktober 2022

Met 738 mensen en 2222 inschrijvingen, ruim 100 activiteiten georganiseerd door meer dan 100 collega’s, op diverse locaties, maar met als centrale locatie de prachtige Hooglandse kerk, was de Kennisdag 2022 een groot succes!

Een dag vol verrassende en inspirerende activiteiten. Een dag die in het teken stond van het vergroten van je wereld. Het beklimmen van de Hooglandse kerk, een 3 oktober wandeling, een kijkje nemen in de vernieuwde raad- en commissiezaal of meedoen aan een escaperoom. De ontspannende activiteiten op het Sleutelplein; stoelmassage, shiatsu, kleuranalyse of een bezoek aan de waarzegger. En niet te vergeten de inspirerende keynote speakers Joris Luyendijk en Aukje Nauta. Het afwisselende programma had voor ieder wat wils.

Wat vond jij van de Kennisdag?
Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar hoe jij de dag ervaren hebt. Wat vond je leuk en wat kan een volgende keer beter. En als je niet hebt deelgenomen willen wij heel graag weten waarom niet. Hier kunnen we namelijk van leren voor volgend jaar. Alvast bedankt voor je moeite!

Fotoalbum
We hebben een fotoalbum gemaakt op de website. Heb jij nog foto’s die je wilt delen? Die ontvangen we natuurlijk ook graag! Stuur ze naar kennisdag@leiden.nl.

Favorieten (0)